Fan förlåt..

Har haft lite mkt nu senaste tiden så jag ska försöka blogga så gott jag kan på lovet nästa vecka jag lovar!

sista dagen i delsbo.

det är sista delen i ulk idag och ikväll kommer jag börja att blogga ordentligt igen. puss på er.

Bästis fästis

Jag har världens bästa vän som jag älskar till tusen även fast hon skrämmer skiten ur mig så är ändå min andra halva, min älskade bästaste syster.



Skola osv.

Efter en lite annorlunda morgon så sitter jag nu och skriver ett brev om muslimer på so:n. Ni får bilder på det jag handlade i Östersund igår när jag kommit hem, kommer även att blogga lite mera då om några åsikter jag har.


bild från igår.

Tandis imorgon..

Wihooo... Ska till tandläkaren imorgon och spänna tandställningen.. kul.. Men ska i alla fall mysa ner mig i soffan med kisse missen ikväll eftersom älsklingen ska träna så lär väl ska fixa lite med naglarna och lite sånt också när jag får lite tid för mig själv. Kan ju alltid hoppas på att jag får bra nyheter imorgon också och förhoppningsvis kanske får ta ut tandställningen snart. Aja känns som att allt blev jätte rörigt nu. Men har internet på telefon igen så kanske bloggar innan jag går och lägger mig. Puss å kram på er.
 
 

Ego.

Ja men jag har ju inte bjudit på nya bilder på mig själv på jätte länge så ni får några nu. Och ja jag vet att mitt hår är flurit men vafan förväntar ni er efter en hel skoldag och dessutom blåder det ute.
 

ingen bloggning förens imorgon!

ska hem till lägenheten nu och har inget internet där så bloggar mer imorgon

Vinterlandsskap.

Tog dessa bilder igår efter jag slutat jobbet och innan vi åkte ner mot Vemdalen igen.

Snöbus Del 2

Släppte Z även idag och satte upp ett hinder som hon fick hoppa. Efter ungeför 40 min hade jag en väldigt svettig men lycklig häst så jag är nöjd. Både jag och Markus fick ju också lite träning av att försöka hålla igång henne nästan hela tiden vilket var otroligt skönt speciellt i detta fina väder. Har ju knappt kunna gjort något pga. foten på 4 veckor men nu är det bara 2 veckor kvar sen jävlar ska jag försöka börja träna på riktigt.
 

Snöbus Del 1

Red en sväng barbacka i paddocken, gick klockrent tills vi skulle galoppera och mitt hjärta tyckte det var jätte kul och började bocka som en jävla tok... Höll mig kvar men hoppade av efter en liten stund eftersom jag inte har någon lust att ramla av igen nu när det är första gången på ca. 4 veckor som jag sitter på hästryggen igen. Men förstår att Z var pigg eftersom hon inte blivit riden på hela veckan, så släppte henne i paddocken vilket tydligen var skit kul och syntes att det behövdes för hon sprang som en jävla tok tills hon vart svettig.
 
ett inlägg ni skulle fått igår men datorn hackade...
 
 
 

Grattis Lillebror!!!

Min älskade lillebror vann en av delarna i Kalle Anka Cup idag :') Stolt storasyster helt enkelt han är så jävla duktigt!
 
Gammal bild men kunde inte kolla idag så kunde inte ta några.

Monster kissen

To do.

Detta ska göras innan det bär av till vemdalen.
 
  • Packa
  • Städa
  • Duscha
  • Måla naglar och fixa hår
  • Mocka
  • Rida?
  • Ta in hästarna
  • Packa in lilla Niktia och all packning i bilen


Hoppas ni alla får en toppen dag för det har jag, mår dessutom förjävla bra faktiskt trotts denna förkylning som jag haft enda sen nyår.. Men ni kommer få massa bilder från vemdalen osv.
 
 

HJÄLP!

Någon som har lust att hjälpa mig sätta in en header??
 

Nikita.

godmorgon!

min ledig morgon spenderas just nu i sängen med mys kissen efter att ha släppt ut hästarna. ska kanske rida en sväng idag om foten mår bra annars så ska jag bara ta in Z och borsta henne lite för fy f** så skitig hon blivit inatt.. ikväll är det iaf packa och åka till Vemdalen med pojkvän och katt eftersom jag ska jobba imorgon. ni ska även få massa inlägg gjorda på datan vilket betyder riktiga bilder. funderar även på att starta om bloggen med ny design å allt. vad säger ni?


lovar å svär.

jag ska börja blogga ordentligt snart igen men har inge internet i lägenheten och inte heller på telefon än på ett tag. men har internet tills på söndag så ska blogga i helgen och även en hel del imorgon då vi har "studiedag". men hoppas alla haft en toppen alla hjärtans dag för det har jag haft tillsammans med kissen , pojkvännen, pappa och lillebror. men godnatt på er jag har hästarna i morgon bitti så må krypa ner bredvid hjärtat och sova lite.


jag lever.

har Internet på telefon igen :') bloggar mer sen puss på er



misse







Sorry sorry

Har inge internet på telefon och finns inget i lägenheten längre men ska nog hem en sväng ikv så kan blogga mera då.
 
Började förövrigt veckan helt åt helvete genom att vakna 08.20 eftersom jag ställt klockan fel... fuck life.

inge Internet

har inge mobilt Internet :( men är hos Sandra nu så tänkte lägga upp lite bilder på min bebis ikväll

Nikita

Nu är lill bebisen min hämtad :')

Wöhö jag är grym



haha det trodde ni inte va ;)



Hej Lovisa

Eftersom att det är Robin som har ansvaret att skicka ut iPhone skalen så kan jag tyvärr inte göra så mkt men ska påminna honom så ni får dom :)

Städat rummet.

Före
 
Efter
 

So young. So high

Rosa Dip Dye

Vågar jag?
Funderar på att så fort mitt hår blivit några cm längre så ska jag bleka det typ vitt och fixa rosa dip dye, dock kommer det bli i typ april-maj någon gång men frågan är. Tror ni jag skulle bli snygg i det?
 

Skulle inte tacka nej till detta.

Skulle aldrig tacka nej till dessa snygga saker som finns på hööks. (Klicka på bilden för att se i full storlek)
 
     

Top model mys.

Sitter i soffan och kollar på top model med lite godis som sällskap. Skippade faktiskt kryckorna helt idag och det gick helt okej. Visst det gör ont men vafan är så less på dom där jävlar pinnarna. Denna vecka känns som ett helvete på skolfronten, har ett matte prov och två svenska nationella plus att jag ska plugga till franska provet som är nästa torsdag.. Enda positiva är att vi är lediga nästa fredag eftersom lärarna ska på någon kurs eller möte eller vad det nu var.
 
Ska förövrigt till stallet för första gången på hur länge som helst idag. Dock ska jag ju inte rida men älsklingen ska hjälpa mig mocka osv. så ska jag mysa lite med hjärtat i hagen för jag saknar henne så det göra ont. Bokstavligen. Ska även städa mitt allt annat än rena rum innan vi åker också så tänkte ge er lite före och efter bilder sen :)
 
 
 

Den stora biten av dig saknas.

Den biten Sally hade i mitt hjärtat saknas verkligen.. Det gör ont att tänka på att jag varit utan henne så lång tid. Min älskade prinsessa kommer bli en super bra mamma och jag är nog den som är mest förväntansfull över fölet som kommer o sommar. Fina, underbara Rally Sally.


Jag klagar inte iaf



Mys

Sitter hemma hos Sandra med bästa Elin och kollar på när Danne spelar. Mysigare lördag helt enkelt :)

High on life.



godnatt

Ni är så underbara allihopa puss på er lovar att jag ska fortsätta uppdatera varje dag. puss å kram å godnatt.

The SIMS 2

Hejjsan allihopa!
 
Eftersom jag har The sims på mobilen och pappa hittade mina gammla The sims spel till datan igår så tänker jag nu installera dom och spela lite. Vem vet kanske tycker det är kul igen :P
 
 
Imorgon bär det avtill Delsbo kl 07.00 så kommer endast mobil blogga under lördagen och kanske även söndagen så ni vet :)
 
Har dock redan ett förberätt inlägg ni ska få ikväll så håll ögonen öppna ;)

Kissemisse

Allt till kattungen är införskaffat nu saknas bara kissemissen som kommer på onsdag :')

Lunch.

Spenderar lunchen utan kryckor och ångrar det redan... aldrig mer.
RSS 2.0