Mexico Del 1

 Här kommer lite bilder till er i vinter kylan som jag tog i Mexico.
 

Mys med älsklingen.

Skink macka, te och film är ju inte helt fel så här på natten.
Imorgon är det hoppning som gäller så min fina Z får sträcka lite på sig :) Lovar er massor av inlägg efter nyår för då har jag all tid i världen igen :D Puss på er.

Sorry!

Hej allihopa!
 
Har inte orkat blogga sen jag kom hem, har delvis varit sjukt trött och har faktiskt inte haft någon lust för jag ville vara med min going så mkt som möjligt. Men nu tyckte jag att det behövdes lite uppdatering igen :D
 
Har bakat pepparkakor med Markus och nu sitter vi i soffan och kollar lite tv innan vi kryper ner i sängen.
 
Bjuder på lite bilder, men mexico bilderna får ni senare :)
 

Vill ursäkta och tacka!

Hejhej Alvas läsare, Mimi här!
Jag vill be om ursäkt för dåligt gästande senaste dagarna, men jag har haft mycket julstress och min dator har inte funkat bra alls. ;/
Jag vill i alla fall säga tack till Alva, som lät mig gästa hennes blogg. :D Hoppas alla haft en god jul med mycket god julmat. ;)
Kram på alla och en bamsekram till Alva! :)

XOXO
/Rainbow

Gästar i min trötthet.

Hejsan Alvas läsare! :) Jag har varit i stan idag och inte sovit på över ett dygn. RITKIGT sliten med andra ord! Tänkte lägga mig och sova men ville göra ett litet inlägg innan. ;) Alva hade visst ingen sol, men hon hade skaffat grymt snygga naglar! Skulle också vilja fixa naglarna... ;/ Jag shoppade lite idag iaf, så jag får la nöja mig med det. Köpte en bh, en tröj, ett linne, strumpbyxor, en makeupsvamp och någon form av spraybalsam. Helt okej. (: Nä, må sova och ta igen förlorad sömn... Kika gärna in en sväng på min blogg om ni har tid över. Jag skriver inte så väldigt mycket än, men gjort några inlägg. (killar, deras bilar och kukstorlekar mm) http://mimirainbow.blogg.se/ Ha det bra, allihopa och hoppas att Alva får sol imorgon. :* XOXO/ Rainbow

Piss väder..

Nepp ingen sol idag.. än så länge iaf , så även jag får väl bada då tyvärr... Hoppas ni har det toppen hemma i Sverige, puss å kram.

Älskade lillebror.

Japp hur mkt jag än försöker förneka det så älskar jag ändå min lillebror , min älskade lilla lillebror som  nu mera är både längre och starkare än jag men ändå så är han liten i mina ögon. Minns hur jag grät och skrek att dom skulle lämna tillbaka honom och att jag ville ha en lillasyster istället , när jag fick reda på att det blev en pojke, men insåg efter ett tag att han var helt okej. Kan säga att jag är en av världens stoltaste storasyster till min skidåkande lilla bror.
 

Nya kompisar + nya naglar!

Japp sånna här finns överallt + något råttliknande djur utan svans och ödlor men dom får ni bilder på sen.
Det här är i alla all mina nya kompisar, dock utnyttjar dom mig nog bara för vindruvorna men men ..
 
 
Gjorde även naglar i onsdags men dom höll inte som dom skulle så fick laga dom gratis idag + att jag fick lite dekoration också :)
 
Första gången.
 
Idag.

Bilder från Mikado (Japansk restaurang)

På hotellet finns hur många restauranger som helst och nu tänkte jag börja med att ge er lite bilder på maten vi beställde på Mikado (en Japansk restaurang).
 
(Klicka på bilderna för att se dom i full storlek)
 
 

Chacha osv.

Haha hejsan allihopa nu har jag fått wifi på rummet så nu kan jag blogga själv lite grann också :) Robin bloggade ju tyvärr inte så mkt men bjöd ju iaf på en tävling som jag tkr alla ska vara med på, hoppas Mimi bloggar mera så i får rejält med uppdateringar sista veckan innan jag kommer hem och då lovar jag tävlignar , tips om nyårsoutfits, bilder från mexico , res tips och mycket annat skoj :)
 
Aja bjuder på lite mobilbilder nu så får ni fler lite senare idag :)
 
Puss på er!
 
 
 

Gästbloggare!

Hej allihopa! Rainbow is here, bitches!
Hoppas alla har det bra, och hoppas verkligen att Alva har det bra i värmen! Här är det ju inte så kallt just för tillfället, men må säga att jag skulle inte tveka på att byta med Mexico nu! ;)
Hos mig är det julynt och träning för fulla muggar innan jag drar och jobbar på gårn. :) (Kika förbi, ni som bor i Sveg!)

Såg ju att Alva tänkt göra ett inlägg om otrohet inom kort, vilket ska bli kul för jag hade tänkt göra samma sak. Ska bli kul å se om vi har samma åsikter om det. ;)
Nä, nu må jag återgå till träningen om det ska bli nå muskler på mä!
Hoppas du har det asbra, Alva! Kram.

XOXO/
Rainbow.

Fredag!!

Äntligen helg,!
 
vad händer på eran fredag? Blir det hemmakväll med chips och dipp eller fest och vakna upp imon med svår baksmälla? Nu när xfaktor är slut så vad kommer istället?
 
lilla Alva har det bra i Mexico! Inte alls avis!
 
här i södra Sverige är det snart plusgrader och slask.... Suger hårt!!!
 
så vad sägs.. Ikväll lägger vi in ett grymt inlägg? Och så fortsätter vi på otrohet!
 
 
GLÖM INTE TÄVLINGEN!

Hej allihop!

wiho jag har det as bra har i mexico. sitter i lobbyn nu och anvander den datan , och darfor kan jag ej skriva vissa bokstaver..
hoppas ni har det bra hemma i kylan och hoppas ni fortsatter lasa som vanligt aven fast Robin inte skriver sarskilt mkt. men herregud tavlingen maste ni ju vara med i !!!

Otrohet!

Vad tycker ni är otrohet? När går gränsen för otrohet? Vad är okej vad är inte okej? Har du varit otrogen? skulle du kunna vara otrogen? har någon varit det mot dig?
 
Senare idag kommer ett inlägg om just detta, men berätta vad just du tycker!!

Tävling!!

Nu kommer en grym tävling med kalaspriser!! vad sägs som att vinna ett snyggt mobilskal?
 
Finns till både iphone och samsung!!
 
Det enda du behöver göra fär att vinna är att kommentera och länka tävlingen  i din egna blogg.. skicka länk!
3 st vinnare kommer dras den 23 dec!!

Tjaaaaaa

Hej bloggen! 
 
Nu under en vecka kommer ni få en massa kul!
denna bloggen kommers att bli störst i Härjedalen/Jämtland 
 
Det kommer pratas om killar, tjejer, sex, fritid, mode och dagens grejj!
 
kommer även ha en tävling med sjukt grymma priser :)
 
mer kommer snart.... Och du! Håll i hatten nu blir det åka av!

Mexico nästa!

Snart ska vi kliva på planet och 09.40 lyfter det . 11 timmar efter det så är vi framme. Hejdå Sverige och kylan , och hej Mexico och värme!

Snart så.

Åker om ca. 4 timmar. Känns skit att lämna dom jag älskar mest hemma (förutom min familj eftersom dom följer) men kommer ju hem om 2 veckor igen, samtidigt känns det sjukt skönt att få åka till värmen och komma bort från Sveg och allt jävla skit snack och allas jävla åsikter om allt.
Har sagt hejdå till Sofie och ska snart säga hejdå till min underbara också.. Vill inte åka längre!!
Aja det blir nog bra det här.
Har snart packat klart iaf och ska väl städa lite sen så måste jag även hitta något att åka i vilket inte är det lättaste precis... :(
 
Hoppas ni får det bra i kalla Sverige, lovar att jag faktiskt blir lite avundsjuk... Har redan hem längtan och har inte ens åkt än :(

Vinterbilder.

Gamla bilder.

 

Kyla

Kom hem för ca 30 min sen från stallet och ska snart duscha. Tog även lite bilder i kylan som ni får se senare ikväll
 
Vi åker till Stockholm 2 inatt och imorgon 9.40 går planet till Mexico. Mimi och Robin som kommer gästblogga, kommer att få inloggningsuppgifterna ikväll så dom kan blogga. Vem som har vilken vecka osv det får bli en liten överraskning ;)
 
Puss på er nu ska jag duscha , packa , städa , ladda upp bilder och säga hejdå till underbaraste och till Sofie :)
 

Dagens mini shopping.

Efter att ha varit hos tandläkaren och spännt + satt i mera skrot i min käft, följt Markus för att köpa bil delar och sen rvingat honom att köpa kläder ,så hann jag även med att shoppa lite till mig själv.
 
En ny mascara på H&M. 99:-
Spets topp H&M. 199:-
Örhängen H&M. 49.50 :-
 

Love it.

Japp jag älskar min kropp, visst känner väl också vissa dagar att jag är mindre nöjd med vissa delar men vafan jag är ju fast i den ändå så då är det bara att göra något åt det då :)
 
Och jo juste hej mongo utan smink.
 
Puss på er alla , bloggar mera imorgon när jag varit i Östersund ;)

Svar på fråga :)

"Hur gör du dina ansiktsmasker? Köper du dom eller gör du dom själv?"
 
Svar: Eftersom att jag är jävligt lat så köper jag dom på dollar store eller H&M , men har gjort några egna, dock tycker jag dom köpta är bättre :)
 
 

Myspys

Jag hare mys ja, fixade ansiktsmask, käkade popcorn och kollade på böda camping med mamma. Snart ska jag hem till bästa och sova , sen åker vi till Östersund imorgon kl 08.00 för jag ska vara hos äckel tandläkaren 11.00 och spänna den här jävla rälsen som jag bara vill slita ur käften vissa dagar. Tur att jag har bra sällskap i alla fall:')
 
Hmm nej tror jag ska börja packa lite eftersom han hämtar mig 22.00 och kanske ska vara klar då :p
 
 
Puss och kram på er
 
Söt brud osv.
 

Far åt helvete allihopa!

Glädje, ilska, förtvivlan osv.

Är less på allt, nu tänker jag ta tag i mitt liv, har ju världens bästa vänner som gör mig lika lycklig varje dag. Tänker säga upp kontakten för ett tag med alla som får mig att må dåligt eller som inte accepterar mina val i livet.
Det enda jag behöver just nu är glädje och lycka. Jag älskar världens bästa människa, börjar bli nöjd med min kropp och det börjar gå bra i skolan. Nu måste jag bara trivas med människorna jag är i närheten av, sen är allt bra.
 
Just smile bitches.

Natti natti bitches!

Nöjd brud.

 
 
 
Älskar mitt rum nu ! Men tavlorna på golvet (utom den blommiga) ska upp på väggen vid sängen också ska en bokhylla som ni ej får se bort :) (klicka på bilderna för att se dom stora)

Rummet

Fixar rummet med mamma , ska skruva upp lite tavlor osv. kommer bli grymt :D
Ni får bilder när allt är klart , eller nästan allt iaf , ska ut med en bokhylla och in med vanliga hyllor och lite annat jox men det blir nog först efter vi varit i Mexico :)

IKEA

Mamma var i sundsvall idag så hon tog med sig rosareflexer till mig och Z från Hööks , och även en stor spegel och en byrålåda från IKEA , måste säga att hon har en glad men trött dotter för jag fick för mig att byrån skulle skruvas ihop NU , och eftersom Markus är så snäll så hjälper han mig men inte fan går det tillräckligt fort även fast det går fort.. Shit kan inte ens skriva längre så trött är jag.. Döda mä, orkar inte vara vaken mera, å måste dessutom bädda sängen men bäddar rent imorgon och fixar dit nå madrass tjosan som mamma ville jag skulle ha.
 
 
Hoppas ni får sova allihopa , det får jag om först ca 40 min som det ser ut just nu...
 
Bjuder på mig själv och finnen på hakan , tack för mig.
 

Perfekta julklappen!

Eftersom jag älskar djur men redan har en häst så skulle inte ha tid med en hund , så skulle jag verkligen vilja ha en katt. Så otroligt söt är denna vit/oranga och det bästa är att den bara kostar 100:- och finns i bräcke vilket inte är jätte lång bort heller ;)
 

Mina älsklingar!

Älskar mina täckbyxor! Titta bara på dom , visst har haft dom i 2år men seriöst dom är sååå snygga!
 

Mys i badet.

Hade det sjukt mys i badet nyss med en bra bok och glögg, och nu ligger jag i sängen och kollar på barnfilm med en talande valp i :)

3 sanningar om mig!

  • Jag skulle så gott som kunna leva på popcorn och energidricka (gör nästan redan det)
  • Älskar faktiskt min kropp nu mera om jag ska vara helt ärlig
  • Jag tål inte folk som ljuger och snackar skit
 

Svar

Haha fått denna fråga fler gånger men såg den nu så tänkte väl att jag svarar då.
 
"är du och marcus tsm? :)"
 

Svar: Riktigt gulligt att ni är så nyfikna men jag kan säga såhär ni får veta allt ang. den frågan när jag kommer hem från Mexico , men vi är inte tillsammans. Inte än iaf ;)
 
 

Urinvägsinfektion osv.

Fick nyss veta att jag har urinvägsinfektion eller något liknande i alla fall så ska hämta ut tabletter på apotektet efter jag varit på sjukhuset och vaccinerats mot hepatit eller vad det heter, eftersom vi åker till Mexico.
På tal om Mexico nu har jag bara 2 dagar kvar i skolan sen slipper jag skiten tills nästa år , eftersom jag ska till östersund och spänna tandställningen på fredag och på söndag så åker vi ner mot stockholm eftersom vi flyger på måndag. Längtar verkligen till värmen nu.
 
Aja ska dra på mig täckbyxorna och se om pappa kommit hem så vi kan åka, efter det är det duschen , ansiktsmask och plugg som gäller och såklart middag men vet inte vad det blir än.. Juste ska nog sola 40 min imorgon och 20 på torsdag så jag inte är alldeles för blek och bränner mig redan första dagen utomlands.
 
 
Men puss puss på er och hoppas ni har tillräckligt med kläder i kylan och inte sitter på marken eller i snön så ni slipper urinvägsinfektion och förkylningar m.m.
 

Goodnight.

When drugs don't work no more you get high on life.
 

Ny parfym.

Fick en ny parfym av mamma igår då mina tagit slut och vill ju ha en innan vi åker till mexico.
Det luktar riktigt gott och fräscht och är faktiskt riktigt nöjd med den , plus att flaskan är söt vilket är ett stort plus måste jag säga :) Jag köpte den på "Hälsoboden" i Sveg men det finns bla. att hitta här!
 
 

Julskyltning

Var på Julskyltning igår och hade lite ponnyridning , sen sov jag hos Markus så blev inget bloggande men bjuder på en liten bild på Putte sen igår och sen så får ni kanske lite flera ikväll :)
 

Wihooo

Ny duschad och fräsch nu är det bara middag kvar och sen umgås med massa mysigt folk och sova hos bästa. Känns som att det kommer att bli en förjävla bra kväll :')
 
Bloggar mera imorgon puss puss
 
RSS 2.0