Bästa som finns

Denna olja som mamma köpte sist hon var hos frisören (pappas kusin) har räddat mitt sönder blekta hår. Visst det är inte sammetslent men det är mkt fräschare och mjukare än tidigare. Så det här är en olja jaha verkligen rekommenderar för er med torrt och skadat hår. Den är dock lite dyrare men det behövs så lite så den tar inte slut på hur länge som helst.


Punkt jävla slut.

Så fort min fot är bra igen (om ca. 6 veckor) så ska jag börja gymma och träna ridningen en hel del, plus att det är slut med godiset på vardagar om jag inte är sjuk eller det är något speciellt. Nu jävlar ska det bli muskler och en friskare Alva.
 
Underbara träningskläder från Gina Tricot (Har redan en massa men skadar ju inte att kolla)

mys

Bästa medicinen mot mensvärk när alvedon å skit inte funkar är helt klart ett varmt bad och choklad!!



Hej till dig som ville ha skinnjackan

Frakten beror lite på vart du bor men skicka ett mejl till mig så löser vi det :)

bekräftat

Nu är mina gymnasieval bekräftade så nu ska dom bara skrivas ut och lämnas in.


Till er underbaringar..

Var sjukt nervös när jag gjorde den så gnäll inte.
 
 

Era önskemål slår in.

Japp om bara ett litet tag så kommer jag lägga upp första videobloggen någonsin ;)

Bloppis nr. 1

Svart Jacson träns med gula sömmar strl full. Knappt använt och smörjer det så klart innan det skickas/hämtas. Vill ha minst 300:- för det + frakt om du inte bor i närheten av Delsbo eller i Östersundsområdet då kan jag ta med det när jag ska dit. (Tyglar går att få med om det så önskas)
 
 
Schleich hästar + tillbehör. 50:- per häst och 50:- för alla tillbehör eller 250:- för allt.
Kan sänka priset en aning om det skulle vara så.
Inget är slitet då allt bara stått som "prydnad".
 
 
Svart "skinn" jacka strl M från Only 50:-
 
 
Ljusbrun "skinn" kjol från Vero Moda (hög midja och dragkedja bak) strl 38. 75:-
 
 
Ändra så lämnar ni en kommentar med mejladress om ni är intresserade eller så skriver ni till mig på [email protected]
 
 
 
 

 

godnatt!



Glädje

Japp ni får en osminkad bild.



En vecka.

Om en vecka exakt idag så hämtar jag och älsklingen hem kattungen. Känns så otroligt roligt och jag kan ju säga att jag är nog den av oss som längtar mest efter den lilla hårbollen, kommer verkligen att bli jätte roligt :)

Saknar.

Saknar sommaren otroligt mycket. Vill verkligen börja träna igen och tillbringa mera tid i stallet med mitt lilla hjärta.
 
 

Min favorit choklad.

Min absoluta favvo choklad är denna underbara från marabou med jordgubbe, så otroligt god och känns väldigt somrig vilket kan behövas nu på vintern.

Vilken marabou choklad är eran favorit?



Mensvärk.

Har inte kunnat sovit inatt pga. en hemsk mensvärk som även innebar att spy så stannade hemma idag för jag mår verkligen as dåligt. Men ägnar min sjuka tid till att plugga och kolla på kläder, som tur är så hade jag både red bull och jordgubbschoklad hemma så har värmt en rid kudde och krypt ner i soffan i hopp om att må bättre ikväll.
Men hade tänkt att ni skulle få ganska  många inlägg idag eftersom jag inte kan göra så mkt.
 
Videoinlägg får vänta till jag är frisk men det kommer också. Btw. någon som är duktig på att göra headers som har lust att göra en åt mig i utbyte mot en hel del reklam?

Förlåt för lite uppdatering

Ska verkligen skärpa mig men har mått så piss så har varken haft lust eller ork att blogga.

Feber osv.

Känns ju gött med feber, en ond fot och illamående...

btw. till er som undrade vad som hänt med foten så ramlade jag ner från en bänk, landade snett och har troligtvis nu ett trasigt ledband.. men men jag lever iaf.. än så länge.

Är ju såklart hemma från skolan eftersom jag har feber och mår piss så ni kanske får lite mera uppdatering idag om jag orkar.

Kul.





Helgen.

Kommer endast att mobilblogga i helgen men det är väl inget ni dör av kan jag tänka mig?
Har iaf packat det mesta nu och har bara lite kvar tills imorgonbitti.
När jag kommer tillbaka på söndag så har jag jätte många inlägg planerade och antagligen en massa bilder från helgen också som ni ska få se.
 
Men nu ska jag krypa ner i sängen med älsklingen så godnatt allihopa.
 
 

torsdags fix.

Tänkte ta en dusch nu med hårinpackning. Efter det fixa en ansiktsmask, noppa och färga ögonbryn osv. helt perfekt avslut på veckan innan lägret :)

Go Filip



Gofika med bästa

Sitter på kondis med go Filip och tar en välförtjänt fika efter en snart avklarad skolvecka. Jag slutar nämligen 11 imorgon eftersom vi åker till Vålådalen 12. Kommer bli en helt awsome helg :')

20 saker om mig.

1. Jag hatar fötter.
2. Jag var livrädd för alla sorters djur när jag var liten.
3. Jag är otroligt lättretad.
4. Jag hatar folk.
5. Jag är otroligt snäll. (när jag vill och känner för det)
6. Jag har fler killkompisar är tjejkompisar.
7. Jag är född blondin.
8. Jag hatar när folk ska lägga sig i precis allt.
9. Jag har dom bästa kompisarna i hela världen.
10. Jag duschar  minst 1-2 ggr per dag och tvättar helst håret varje gång.
11. Jag avskyr att plugga.
12. När jag blir "stor" vill jag bli advokat.
13. Jag har svårt att koncentrera mig om jag inte är intresserad.
14. Jag är oftast trevlig.
15. Jag älskar att sjunga.
16. Det bästa jag vet är choklad.
17. Jag lever så gott som på energidricka (red bull, monster osv.)
18. Jag älskar att blogg, spec. när jag får så fina kommentarer av er.
19. Jag älskar att shoppa.
20. Jag försöker leva livet så gott jag kan för herregud tänk om man aldrig mera får leva efter man dött.
 

Önskemål.

Fick ett önskemål om att berätta 20 om mig själv. Så jag tänkte göra det ikväll när jag kommer hem och har internet. Om ni är flitiga på att kommentera så kan ni få ett videoinlägg nästa vecka också :) kram på er godingar.

bästa vän.


Sofie

hejhej nu tänkte jag gästblogga.
har hur tråkigt på matten som helst, världens huvudvärk och inget headset, tur att Alva sitter bredvid och gör så jag orkar med lektionen. tjaaaaråååå :*

ps. jag älskar min lilla salvis. :*





Östersund nästa.

Påväg till Östersund och sjukhuset då älsklingen fått en järnflisa i fingret som dom måste få ut. Så bloggar mera sen. puss på er

Ingen dator..

Är hos Markus och har varit här sen i fredags och lär nog bli några dagar till. Tyvärr så funkar inte hans internet så kan bara blogga från mobilen :( Men lovar att jag ska hem några gånger denna vecka fram till fredag iaf så ni får bra uppdatering. Åker ju till Vålådalen på fredag så skulle kanske behöva en gäst bloggare över helgen då jag antagligen inte kommer ha tid att göra mer än ett inlägg om dagen (om ens det).

Från det ena till det andra. Hoppade Z igår för första gången på ca. 4 månader och det gick helt okej faktiskt, bättre än jag trott. Skuttade även över lite hinder idag också, känns grymt bra att komma igång igen :D Har ni tur så kanske ni även får en video men då vill jag att ni blir duktigare på att kommentera först ;) Tänkte även ha en liten frågestund framöver där jag kommer svara på alla frågor i ett videoinlägg så det är bäst ni är flitiga och kommenterar så det blir värt att satsa mera på bloggen och ge er det ni vill ha.




Åsikt om skitsnack osv.

Börjar bli riktigt arg faktiskt. Folk (oftast tjejer) är så otroligt omogna nu för tiden, det enda som existerar för vissa är skitsnack och förstöra för andra och ändå så tjatar dom om hur mogna dom är och hur jobbigt deras liv är och hur mycket skit dom får ta. Klart som fan ni får ta skit, ger man skit så får man ju såklart skit tillbaka. Som sagt har man gett sig in i leken så får man leken tåla för fan! Allvarligt skulle ni vilja att folk sa samma saker om er som ni säger om dom? Tänk efter nu. Skulle ni tycka att det var kul?
Nej det tror jag inte ni skulle eller jag tror inte, jag vet att ni inte vill det.
Tycker ni att dom ni trycker ner är värd så pass lite att ni kan trampa på dom? Även om ni varit kompisar och bråkar, det spelar ingen roll ingen är värd att ta en massa skit varje dag. Visst ni kanske tycker det är skit kul nu när jag skriver detta för att ni får uppmärksamhet för ert omogna ologiska betéende.
Men jag kan tala om för er att det är inte kul, specillet inte för personen som råkar ut för skiten. Och det är när folk reagerar som det gått alldeles för långt. Tänk på det. Skitsnack och lögner om andra går ju faktiskt att anmäla som förtal och så långt vill nog ingen att det ska gå och absolut inte så långt som att personen som råkar ut för det faktiskt tar livet av sig eller skadar sig pga. er, för det är det faktiskt en hel del som gör, fler än vad ni tror. Och nej alla dom personerna överreagerar inte, för tänkt att må dåligt varje dag och alltid för höra en massa skit vad man än gör. Ni tror inte att man tröttnar och vill få ett slut på lidandet?

Skulle kunna skriva hur länge som helst om detta men det har jag varken tid eller ork med för jag blir bara så arg.
Men tycker ni ska läsa och tänka efter. Beter ni er illa mot någon? Har ni spridit ett ryckte om någon? Eller har någon gjort det om dig?

Tycker verkligen att detta borde få ett slut ingen förtjänar att må dåligt.


Önskemål

Har fått lite önskemål om att jag ska fixa en rundtur i stallet (video) och lite videoinlägg :)
Har ni några fler önskemål?
 
Var i stan idag och spände tandställningen, shoppade även lite med mamma så fick med mig lite kläder hem som ni får se imorgon och köpte även blekning så har blekt håret :)
 
Det är dock lite mera "silver" i verkligheten.
 

Bleker håret .





Bad

Ligger i badet med musik i öronen och pluggar engelska, känns förjävla gött för att vara en tisdag ;-) Ska även göra hårinpackning, ha lite olja i mina slitna toppar och fixa en ansiktsmask mask. Efter det är det mys med världens bästa som gäller innan vi ska krypa i säng så vi (speciellt jag) tar oss upp imorgon. Hoppas även att ni är nöjda med den ökade uppdateringen. Bara lite videobloggar, lite musik och lite annat smått å gott som ska fixas nu, ni får även hemskt gärna komma med förslag på vad jag ska blogga om mera. :-D

Engelska plugg medans älsklingen tränar.

Älsklingen kommer snart hit en sväng men sen åker han, pappa och lillebror på innebandy träning så jag ska passa på att duscha och fräscha upp mig lite och plugga lite engelska. Har även fått reda på att jag ska spänna tandställningen i Östersund på torsdag denna vecka så det är bara att prata med Therese (min mentor) imorgon och ändra om mitt so prov som jag har då till en annan dag. :)
 
Puss på er hörs sen goingar :)
 
 

Min älskade stjärna!

Förstår inte att folk ska ha så svårt att acceptera att även fast Zarina är hela 19 år så både kan och får jag tävla henne. Hon är inte sjuk och är i bra kondition, det är inte precis några jätte tävlingar och jag tänker inte pressa henne alls. Den dagen jag märker att hon inte mår bra eller att hon tröttnat på att hoppa så kommer jag lägga av med det helt på henne, men inte pågrund av att några personer som tror dom vet allt och dessutom tror att dom känner min häst kommenterar skit på min blogg. Alltså seriöst väx upp och skaffa er ett eget liv.
 
Zarina är helt underbar, hon ställer upp på allt och inte bara för att jag vill/driver henne, utan det märks på hela hästen att hon tycker att det är kul och det har även varenda människa som hjälpt mig med hoppningen också sagt. Med tanke på att vi köpte henne för att hon var så pass villigt och posetiv till hoppningen och riktigt duktig, och för att jag skulle lära mig av henne så tänker jag inte sluta. Både jag och Z älskar det och så är det bara.
 
Aja nog om det min häst är helt enkelt bäst och ni avundsjuka irriterande människor kan ju ta och knipa igen kakhålet :)
 

Svenska osv.

Ja svenska sen 08.30 - 11.05 är ju för jävla kul ..

Hemma dag

Ligger i soffan och kollar på tv , väntar även på att älsklingen ska komma hem så vi kan bege oss till stallet i kylan.

Ikväll kommer mamma hem från Norge så ska nog sova hemma några dagar för att träffa henne och umgås lite med familjen :)



Mys.

Nej nu är det soffan som gäller och tv mys med älsklingen innan sängen. Febern vägrar lägga sig trotts penicillin, alvedon och Ipren... Så blir nog en hemma sjuk dag imorgon också.. Skit liv, har verkligen inte tid med det här.. Aja Markus klippte till mitt sim-kort så nu funkar ny mobilen och jag har laddat ner blogg.se i hopp om att det funkar bättre på denna mobil så ni kan få rejält med uppdatering i fortsättningen eftersom internetet till datan inte funkar hos älsklingen än.

puss på er och hoppas ni är friska allihopa och har en underbar söndagskväll.

Feber, mensvärk och öroninflamation..

Hej på er. Hoppas ni har en toppen söndag för det har inte jag. Blir nog ingen skola imorgon heller för min del iaf då febern inte ger sig vad jag än gör...
 
Eftersom jag glömde göra ansiktsmask igår så blir det idag ist men först är det mys med världens bästa pojkvän som gäller och kanske även sova lite och se om jag piggnar till..
 
Ska nog även försöka låta pappa eller Markus klippa till mitt sim-kort om jag nu vågar..
 
Men ni får lite mera uppdatering sen..
 
Puss på er.

Blev inge Sundsvall.

Eftersom det var alldeles för kallt för att åka skidor idag så blev tävlingen inställd, alltså vi åkte inte till Sundsvall. Men lika skönt var det eftersom jag vaknat med feber och mår piss. Så nu blir det frukost med älsklingen och sen åka på Dollar Store för att köpa lite godis m.m , sen blir det nog mest filmmys osv. resten av dagen.
 
Puss på er alla. Har ni också runt -20 ?

Förlåt!

Har så gott som bott hemma hos älsklingen och hans internet har slutat att fungera :( Men nu är jag hemma igen och har full tillgång till internet så för att gottgöra er så ska ni få massvis av uppdateringar.
 
Igår fick jag i alla fall hem min Samsung galaxy s3 dock har jag inget sim-kort som passar än men ska klippa till mitt eget :) Jag och Markus har även bestämt oss för att köpa katt så var och tittade på den lilla kattungen vi vill ha igår och är så gott som helt säkra nu :)
Har även fått öroninflamation :( Men fick pencillin osv. igår så hoppas det blir bättre.
 
Nu är det duschen, ansiktsmask,hårinpackning och pizza som gäller, sen lördagsmys med lillebror,pappa och älsklingen. Blir det skapligt väder imorgon och inte svinkallt så åker vi även till Sundsvall eftersom lillbror ska tävla om vädret tillåter :)
 

Duschen nästa.

Nu är det duschen , ansiktsmask , ögonbryn och efter det middag som gäller innan pluggning och sen godnatt eller nej måste fixa lite med naglarna också eftersom det är skola imorgon och man vill ju kännas sig fräsch, eller hur? ;)
 
Aja puss på er allihopa nu ska jag mysa sista dagen på lovet.
 
 

Att göra.

Detta ska göras idag eftersom pojkvännen jobbar så har jag tid med massa saker.
  • Fixa ögonbrynen
  • Fota massa bilder till bloggen
  • Ansiktsmask
  • Sola?
  • Plugga som fan
  • Säga hejdå till Johan som åker hem?
  • Städa rummet
  • Börja träna och äta nyttigare igen ( eller iaf träna ;) )
  • Mocka osv. i stallet
Lite mycket men allt ska hinnas med så de så!

10 sanningar om mig.

1. Jag har mest killkompisar
2. Jag vill bli advokat
3. Jag känner mig naken utan nagellack
4. Jag är blond på riktigt
5. Jag vill skaffa minst en tatuering
6. Jag älskar att sjunga
7. Jag hatar falska människor
8. Min pojkvän är 22 , så nu har ni något att klaga på
9. Jag väger 53 kg, ett under eftersom jag typ inte tränar och äter bara skräp men det ska bli ändring på det (nej är inte sjuk)
10. Jag älskar att köpa kläder, skor, ja typ allt :D
 

Presenter osv.

Har fått både födelsedags presenter och julklappar men iaf fick 5000 av mamma och pappa idag så nu blir det till att köpa en ny mobil. Nämligen en Samsung Galaxy S3. Funderade på en Iphone 4s också men nej Samsungen verkar bättre och är dessutom billigare så får bli en sån. :)
 

Middag osv.

Snart kommer farmor och mormor och vi ska ännu en gång fira min födelsedag fast med middag och tårta osv.
Gårdagen var helt okej , inte skit bra och inte dålig men helt okej.
 
Hoppas ni allihopa har haft en fantastisk dag själv har jag mest legat i sängen med älsklingen och myst bort förkylningen :)
 
Imorgon kommer en massa åsikts inlägg , bla. hiss/diss så hoppas ni inte missar det :)
 

Ett år äldre och inte ett dugg klokare.

Grattis till mig då som fyller 16 år idag, dock har mamma och pappa flyttat på tårta och middag med farmor tills imorgon då jag hade feber och mådde piss tidigare idag efter träningen. Men det gör inget får ju mysa med familjen och bästa pojkvännen iaf och mormor kom dessutom nu så får ju träffa henne också, funderade även på att ut en sväng men vette fan hur det blir med det , orkar nog inte.
 
 
äsch ångrade mig ... ut gång nästa..
 
 

Paketets innehåll och julklapp

Detta hade jag beställt från Gina (ursäkta bildernas kvalite men orkar inte redigera och fixa)
 
 
Och mamma kom hemma med denna julklapp från underbaraste gudfar och hans familj :)

Återigen ändrade planer

Japp Sofie känner sig bättre så snart bär det ut till stallet för att rida och fota lite i det underbara vintervädret , hoppas bara inte det hinner bli allt för mörkt :)
 
 

Paket!

Yeeey älsklingen kom förbi med ett paket som han hämtat ut :') Vad det innehåller får ni se sen men kan säga att jag beställde det för present kortet jag fick av min underbara i julklapp :)
 

Ändrade planer.

Wiho godmorgon allihopa sov inte en blund inatt, klev upp 05.30 och släppte ut hästarna med mamma som inte heller kunde sova. Men lyckades iaf sova mellan 07.00 och 10.00 innan jag klev upp och fixade frukost , med andra ord plockade fram en red bull ur kylskåpet.. Men lugna ska äta lunch så jag svälter inte.
 
Det har blivit lite ändrade planer Sofie är sjuk som det låter så jag tar och rider båda hästarna själv ikväll i stället om hon inte piggnar till. Men annars så rider jag ut på Fina en sväng och efter det jobbar jag Z i paddocken i hopp om att hon är mjuk så det blir en lyckad träning imorgon så ni kan få massa fina bilder så jag ska be min älskade pojke knäppa :) Har ni tur kanske ni får lite bilder ikv också när jag rider Z och lite porträtt bilder på hästarna om det inte är allt för mörkt :)
 
Men i alla fall såhär ser min "att göra lista" ut idag.
 
  • Plugga
  • Rida
  • Ansiktsmask
  • Fixa naglar
  • Färga och noppa ögonbryn
  • Plugga
Ganska chill dag ändå men måste plugga ikapp det jag missade när jag var i Mexico men det är inte så mkt :)
 
 
Mitt fina hjärta är så underbart vacker är så lycklig att hon är min.

Vissa nätter är jobbiga.

Fuck life.

Blogg.se suger just nu.. Tar 10000 år att ladda upp en bildjävel så ni får fler bilder från mexico imorgon..
Förövrigt så är jag förkyld och mår piss.. Därför jag inte bloggade igår.
 
Dagen har spenderats med min också sjuka pojkvän och mest en massa mys framför tvn och även en hel del sovande. Men imorgon så ska jag trottsa förkylningen och dra mig ut till stallet först för att släppa ut hästarna och sen för att rida och fota med Sofie så hoppas på en massa fina bilder som ni får ta del av. Och efter stallet så blir det nog bara mys å så med älsklingen tills mamma, pappa å lillebror kommer hem från skidtävlingen (Lycka till bästa lillebror!) , funderar på att bla. måla om naglarna, fixa en ansiktsmask m.m så jag blir fräsch tills på lördag , fyller ju trotts allt år då.
 
Aja puss och godnatt på er sötnosar.
 

Mexico Del 2.

Älsklingen har gått och lagt sig och jag ska snart hoppa in i duschen innan jag kryper ner med honom i sängen, dock tänkte jag först bjuda på lite bilder från Mexico.
 

2012 året som varit.

Året har faktiskt varit helt okej. Fick min efterlängtade tandställning, konfirmerade mig, träffade världens bästa kille, fick en hel del nya kompisar men blev även av med några. Visst har det hänt en massa jobbiga saker också tex. att jag lämnade tillbaka mitt älskade hjärta (Sally), men det finns alltid positiva saker i det negativa också. Att åka till Mexico var helt amazing och att få komma hem igen var ännu bättre.
Men nog pratat om mitt år just nu, kanske kommer mera lite senare. Hoppas ni haft ett förjävla bra år och är lika pepp som mig på att få veta vad 2013 har att erbjuda!
 
 
 

Lite sen men vafan..

Hihi gott nytt år allihopa! Tänkte blogga igår men pallade inte..
 
Började gårdagen med att duscha och fixa hår och smink hos älsklingen, efter det åkte vi hem till mina älskade föräldrar , käkade middag och spelade lite "Med andra ord". Resten av kvällen spenderades med älsklingen och helt underbara människor. Har tyvärr inga bilder eftersom kameran fick stanna hemma, men jag tror ni klarar er ;)
 
Jo förresten Robin som försökte tävla ut 3 mobilskal sa att ni fem som var med i tävlingen ska skicka ett mejl till mig med adress, vilket mobilskal ni vill ha (Iphone eller samsung) och vilken färg ni vill ha på det. :) Senast på fredag vill jag ha mejlen av er så får ni dom skickade till er efter det.
 
min mejl: [email protected]
 
Puss å kram på er allihopa !
RSS 2.0